Saturday, 7 January 2017

TAHUN 2017 :)

Salam semua rakan taulan.

⇅ Simbol my life ada masa naik ada masa turun

Mak ,isteri, pekerja 3 tanggungjawab utama
Tambahan mendidik anak2 satu cabaran yang sangat2 mencabar
Tahun ini juga...nak mula usaha untuk tambah rakyat jelata

hope nya anak gugurl laaa sebabnya dah ada 2 hero ni.

Tahun baru BOS tempat kerja pon baru jawatan baru...ermmmm banyak benda nak pk sebelum start proses

Kebanyak kerja terbengkalai disebabkan budget ....TENSION jugak kadang2
Tambbahan students yang ada ramai
kadang kering anak tekak bila mengajar lama2

Nampak gaya kena setting CD cycle balik

Sebelum ni ada gak CULAS nyaaa 

Untuk pengunaan OPK masih diteruskan kerana untuk perancang keluarga
Tak makan ubat perancang sebab takot gemOk hehehehhe
idok laa HUsband tak bagi makan takut nnti nak usaha baby payah nak jadi pulak.

Berkenaa PERANCANGAN KEWANGAN FAMILY SESI 2017
Tahun lepas agak mencabar kewangan kerana kebanyak barang terutama susu anak2 naik harga
tambahan FAIQ minum susu mahai iaitu PEDIASURE
sebulan 4 tin X RM150 (anggaran maksimum harga)
Selalunya saya akan cari yang ada offer
Adik Susu NAN3 walaupon tk mahai sangat still saya cari yang harga offer.

Alhamdulillah keadaaan rumah dan family getting better dan teratur
Keada diri sendiri pon makin terurus
Walupon masih ada benda yang tidak memuaskan hati
Namun kita kena terima tiada apa yang SEMPURNA

Image may contain: one or more people and people sitting ini hero no2 saya

Akal panjang
Suka gadoh ngan abang
Suka mengusik org

Image may contain: 1 person, standing, sunglasses, shoes and stripes Hero no1 saya

dah umur 5 tahun kalau iukt tahun lahir
macam2 kerenah dah die buat
jenuh
Suka sungguh bakeng
Jenis Manja
Image may contain: 2 people, selfie and closeup

moga bersama selamanya insyaallah

1 comment:


  1. شركة المثالية للتنظيف تسعد بتقديم خدماتها لعملائها بالمنطقة الشرقية خدمات تنظيف خدمات مكافحة حشرات خدمات تسليك مجاري المياه للمطابخ والحمامات جميع الخدمات المنزلية تجدونها مع شركة المثالية للتنظيف بافضل جودة وارخص الاسعار بالاعتماد علي كافة الادوات الحديثة والعمالة الماهرة

    شركة المثالية للتنظيف
    شركة المثالية للتنظيف بالدمام
    شركة المثالية للتنظيف بالخبر

    ReplyDelete