Saturday, 15 October 2011

My PreggY Part I

salam Semua.....
Bercerita ttg Preggy.... semalam dah 2 kali saya Check UPT yang di buat di umah...
Tgk line yang kedua tu makin terang berbanding sebelum ini...
Happy sssgt bila tgk macam tu...
tapi btol laaa semua cerita ceriti yang terdapat pada blog yang ida baca sebelum nie..
macam2X perasaan tersarang di dalam kepala sekarang nie.... tambah2 kerja sekarang agak banyak ....maka masa untuk saya tenang dan rehat pon kurang ....esk dalam jangkaan ida-umur BB dah masuk 4 mggu... emmm ada sepuloH ari lagi sebelum TCA ngan DR ... untuk pastikan keadaan BB.. doakan yer agar yang baik2...

ehsan daripada google.

ini laaa result pertama yang diperolehi....
selepas seminggu ini pulah resultnya...
ehsan daripada google.

Kenapa Pic daripada Google..... ekekekek.. sebenarnya pic yang asal ada... cuma saiznya agak besar jadik .. malas punya pasal .. maka copy n paste jer yang rajin...

Ari nie 15 OktoBer 2011.. adalah kali pertama ida sakit ketika preggy.... jadi agak susah untuk treatment-naper nyerr??? sb preggy masih baru---jadi ubat yang selalu di makan .. tidak boleh di makan ... jadi agak susah ler---- tak per tahan idaa-- untuk BB punya pasal.. IBU tahan... huhuhu...
ari nie ke Klinik MR HUBBY.. emmm Dr Pun tak nak bagi ubat .. jadi hanya spray idung n panadol shj yang dia bagi---IBU PAHAM **angguk***...

Sejak Preggy.. Saya SUKA TIDOOO......hahahaha---peliknya.. Mungkin sb perubahan yang ada Kott....
saya TIDAK SUKA MAKAN NASI WAKTU MALAM---pelIK JUgakkkk.........selalunya MAKAN NASI SAMPAI 3X sehari.....